Geef vriendschap een welriekende pluim.

Binnenkort is het Valentijnsdag: liefde, vriendschap en dankbaarheid worden geëerd en gevierd.

Onze geschenkkaarten kunnen een bijzondere meerwaarde geven aan deze dag.

Deze nieuwsbrief wil je hierbij inspireren.

In de voorbije weken vertelden vele mensen ons dat het hele concept van Post-a-smell hen heeft aangezet om met zorg en in afstemming met de ontvanger een passende tekst te schrijven. Ze konden zich al inleven hoe de kaart samen met de geur zou ontvangen worden. We horen dankbaarheid zowel van de verzenders als van de ontvangers en dat maakt ons … dankbaar.

In deze stemming schrijven we je over onze twee bloemencomposities. Bloemen scheiden nectar en geuren af om bestuivers te lokken zodat het voortbestaan van hun soort is verzekerd. Net zo verhoogt een subtiel, puur parfum de aantrekkelijkheid van de mens en maakt op een bijzondere manier het verlangen naar vriendschap, liefde en intimiteit kenbaar.

Daarom zijn de geurcomposites van post-a-smell vervaardigd van 100% zuivere etherische oliën , zonder enige toevoeging van een chemische component.

Geurcomposite nr 1: roll-on van jasmijn sambac, de koningin van de nacht.

Wanneer de eerste sterren verschijnen aan de hemel in Indië of Egypte, openen deze vijfbladige jasmijnbloemetjes zich en vullen de nachtelijke bries met vreugde en sensualiteit.

Meer dan acht miljoen bloemetjes worden geplukt, zonder ze te beschadigen, om één liter jasmijnolie te produceren.

In onze geurcompositie wordt haar opmonterende en ontspannende geur verrijkt met tropisch zoete geuren zodat een gespannen, overwerkte geest zich kan openen voor genegenheid, zelfvertrouwen, romantiek en vredige gelukzaligheid.

Schud even het flesje voor gebruik en breng de roll on aan op de hartzone, in de hals en/of op de polsen. Zo kan jezelf en iedereen die het geluk heeft in je nabijheid te zijn, genieten van de weldaad van deze geuren.

Deze geurcompositie kan standaard gekozen worden met de kaarten A1 en E1.

Geurcomposite nr 2 : roll-on van de damastroos,

de koningin van het bloemenrijk.

In de rozenvallei van Bulgarije worden 1.400.000 damastrozen met de hand geplukt om één liter rozenolie te destilleren: 67 bloemen geven één druppel etherische rozenolie!

De roos staat symbool voor de dualiteit van het leven: de prachtige, geurige bloemen verspreiden een helende, vreugdevolle, sensuele energie en de doornen symboliseren pijn en leed. 'Geen roos zonder doornen'.

In onze geurcompositie is de elegante, subtiele rozengeur verbonden met de de geur van de imposante, standvastige cederboom: een creatie die het vermogen tot medevoelen verhoogt en een boost geeft aan zelfwaardering.

Gebruik de roll on op de hartzone, in de hals en/of op de polsen.

Deze geurcompositie kan standaard gekozen worden met de kaarten B2 en E2.

Nu met Valentijn lanceren we B2* een fuschiaroze veer met geurcompositie 2.

Een knipoogje.

Beide geurcomposities hebben een aanstekelijk vermogen: ze stimuleren 'het vermenigvuldigen en delen' van de liefdesenergie.😉

Tot slot nog een speciale tip.

Meermaals zien we hoe mensen een kaart met geur roll-on kiezen die ze zelf heel fijn vinden. Maar dan is het spannend hoe de ontvanger dit geurige geschenkje zal onthalen. Ons geurzintuig heeft vele geheimen. Hoe zou het zijn om op Valentijnsdag onze kaart te schenken aan degene met wie je 24 uur op 24 de dag doorbrengt en deze schrijft hoe blij, dankbaar en fier je bent op die persoon?

Levering: we doen ons best om je bestelling binnen de 2 werkdagen te leveren.

Recente berichten