Kaartgeschenkjes

Met een gekleurd lintje wordt je kaart een echt persoonlijk geschenkje.

Hier onder vind je twee combinaties met geurcomposite nr 4 waarin de hoofdtoon lavendel is.

In deze geurcompositie is lavendel gecombineerd met de zonnige toetsen van citroen- en pompelmoesschilolie. Lavendel geeft rust aan de geest en de gehele creatie heeft een verfrissend, opbeurend effect. Zo bevat deze geschenkkaart een zalige zomerse vakantiegenoot.

Dit weekend staan wij op kunst Montmartre te Beveren. Deze creatieve markt gaat door in een zeer mooi kader, het park Hof Ter Saksen te Beveren. Het werk van vele creatieve mensen is te zien en met de muziekanimatie is hier een gezellige sfeer.

Kom ons bezoeken in dit prachtige park, een aanrader voor een eerste vakantieuitstap. Wij hebben kleurige lintjes mee om van jullie kaart een persoonlijk geschenkje te maken. Wij zorgen voor verzending als je heel snel iemand wil verrassen met een post-a-smelle kaart.

http://www.kunstmontmartre.be

Recente berichten