Verstilling in november


Met de intrede van de koude wordt de verstilling in de natuur voelbaar. Zo schept de novembermaand een sfeer voor contact maken met de zielen die zijn overgegaan.

Iedereen is wel familie, vriend, collega, buur van iemand aan wie je steun, troost, moed, inspiratie of nabijheid wil bieden. Onze Post-a-smell kaart met het kleine witte veertje houdt zo veel symboliek in zich. Het kleine roll- on flesje met een mooie geurcreatie schept een warme verbinding. Samen brengen ze discreet een boodschap over dat de ontvangen er niet alleen voor staat.

Omgekeerd zoeken mensen soms een mooie kaart om hun dankbaarheid over te brengen aan wie hen bijstond of nog steeds bij staat in moeilijke of bijzondere momenten. Dankbaarheid aan wie met je meeging toen je even de weg kwijt was. Ook hier kan het vederlichte witte pluimpje de boodschap overbrengen en samen met de roll on geef je een mooi geschenk als herinnering.

Onze witte kaart kan je combineren met de vier verschillende geur composities.

Roll-on nr 1:

Rustgevende, zoete, liefkozende geur. Schept een sfeer van troost, een warm koesterend dekentje.

Roll-on nr 2:

Een liefdevolle geur die troost bij afscheid en verlies, een cocoon voor het hart en zachtheid naar jezelf.

Roll-on nr. 3

De heldere geuren van krachtige bomen geven nieuwe adem en kracht om verder te gaan in deze moeilijke periode.

Roll-on nr. 4

De hoofdtoon van lavendebloemen is rustgevend en geeft steun in hectisch en rusteloze periodes, een boodschap van optimisme en positiviteit ...

Tip: roll-on even schudden voor gebruik.

Recente berichten