De magie van pure geuren

De magie van pure geuren geven extra sprankeling aan je kerst- en nieuwjaarswensen.

Hoe werkt ons mysterieus geurzintuig?

Bij elke inademing begint de reis van de geurmoleculen.

Bovenaan in de neusholte worden ze geregistreerd door miljoenen trilhaartjes die deze informatie omzetten in signalen naar het limbische hersengedeelte. Supersnel, nog voor we kunnen denken wat we nu ruiken, worden van hieruit prikkels doorgestuurd naar verschillende plaatsen in ons lichaam.

Ons limbische systeem, ook wel geurbrein genoemd is een van de oudste delen van de hersenen. Het is de zetel van onze emoties, onze seksualiteit en creativiteit. Ze is een bibliotheek van onderbewuste herinneringen en geurervaringen. Zo roepen geuren beelden en belevingen wakker.

In elke geschenkkaart zit een geurrollertje mooi ingebonden.

Vier geurcomposities zijn met veel zorg samengesteld met etherische oliën van bloemen, hout en citrusgeuren. Ze zijn boodschappers van licht en warmte, zo welkom in de wintertijd.

Ze brengen vier verschillende sferen: een roller met sensualiteit, met koestering, met zuurstof of met ontspanning. Ze zijn elk een geschenkje bij je wensen van voorspoed en geluk.

Enkele suggesties: in de kaart is ruimte om er een geldgeschenkje in op te bergen. Ze passen perfect bij een boeket bloemen. Als versiering op de feesttafel zet je bij elk bord een kaart met een wens voor iedere gast.

Onze kaarten zijn een heel mooi (eindejaar) geschenk of relatiegeschenk voor klanten en personeel. Heb je als bedrijf, praktijk of dienst hiervoor interesse neem dan contact op.

Recente berichten