Eindejaarsactie 2019

We komen stilaan in de wintertijd, een periode van verstilling. We genieten van de warmte binnen en het gezellig tafelen. Evengoed doet de kou in ons aangezicht na een natuurwandeling ons deugd.

In deze periode worden op vele manieren kerst-en nieuwjaarswensen verstuurd.

Met een geschenkkaart van Post-a-smell geeft je een persoonlijke touch aan je kerst-en eindejaarswensen. Jouw woord(en), de pluim en de fijne geurcreatie brengen een hartverwarmende verbinding.

Onze eindejaarsactie: vanaf 4 kaarten + 1 extra kaart cadeau + gratis verzending

  • 4 kleurkaarten met bijhorende geurcreatie (in een rollerflesje) + 1 extra witte kaart (pluimpje in reliëfdruk) met geurcreatie naar keuze: 46 euro (ipv.57,5 euro)

  • 4 witte kaarten (pluimpje in reliëfdruk) met 4 verschillende geurcreaties + 1 extra kleurkaart met bijhorende geurcreatie naar keuze: 46 euro (ipv.57,5 euro)

Deze aanbieding loopt tot 31/01/2020 zolang de voorraad strekt.

Nog enkele suggesties:

  • Op onze website vind je informatie over onze geurcreaties die je kunnen inspireren voor het schrijven van je kaart (rubrieken nieuws en geurencomposities).

  • Onze geschenkkaarten hebben binnenin een mooie open ruimte om er een geldgeschenkje of fijn (juwelen)doosje in op te bergen.

  • Ze passen perfect bij een boeket bloemen.

  • Je feesttafel versieren: bij elk bord een kaart met een wens voor iedere gast.

  • Onze kaarten zijn een heel mooi eindejaars- of relatiegeschenk voor klanten en personeel. Heb je als bedrijf, praktijk, school of dienst hiervoor interesse, contacteer ons dan vrijblijvend.

Recente berichten

copyright © 2017 by post-a-smell - alle rechten voorbehouden

Veerle Waterschoot

Stuurstraat 40 A - 9120 Haasdonk

tel. 03/775 82 83

Susanne Bogaert

A. Van Der Moerenstraat 75 w2 - 9240 Zele

tel. 0497 55 60 14