Op zoek naar een warm gebaar?

In deze onwezenlijke coronatijd treft ons zeer sterk het gemis en de nood om elkaar te zien en te omhelzen. Het is zoals in de winter. Hoe donkerder, hoe sterker het gemis aan licht.

Hoe verder van elkaar, hoe dichter bij ons hart.

Vele mooie boodschappen, brieven, applaus,… zijn ons land en de wereld in gegaan.

Gsm en computer geven vele mogelijkheden om elkaar via het scherm te zien. Er is een duidelijke behoefte om onze emoties te delen of te verbinden via een warm gebaar.

Onze kaarten van post-a-smell zijn hiervoor uiterst geschikt.

Hoe werkt het?

Je schrijft aan de binnenkant jouw verbindende woorden. Hiervoor kan je inspiratie vinden bij onze geurcomposities en nieuwsbrieven.

De ontvanger krijgt je boodschap met het rollerlesje, gevuld met olieparfum. De geur werkt als magie zoals bij de lamp van Aladin. Ze brengt een geurig wolkje van herinneringen, hoop, troost, dankbaarheid, nabijheid en blijdschap over wat je voortdurend bij je draagt telkens als je de geur aanbrengt. Onze geurcreaties verlevendigen jouw boodschap of wensen.

Een geurkaartpakket: 11,50 euro.

Actie:

4 kaarten naar keuze + 1 extra kaart naar keuze cadeau + gratis verzending aan huis ( 5,5 euro)

Totaal :46euro (ipv.. 63 euro).

Afhalen is nog steeds mogelijk te Haasdonk bij Veerle Waterschoot en bij Susanne Bogaert te Zele.

(volledige info zie website).

Je mag ook je boodschap naar ons doorsturen. Wij schrijven dan de kaart en verzenden ze rechtstreeks naar de gewenste ontvanger. Hiervoor vragen wij wel een verzendbijdrage van 2,42 euro per verzonden geurkaart.

Hou er rekening mee dat er grote vertragingen zijn bij de post .

Recente berichten